ügyfélszolgálat: (H-P) 9.00-18.00

GipszkartonFormák bemutatás

2023.09.11

A Gipszkarton Formák egy olyan vállalkozás, amely a gipszkarton előregyártására specializálódott Magyarországon és Ausztriában. Két ország területén belső terek felújításához és befejezéséhez szolgáló rendszereket és profilokat, valamint szabványos és testreszabható méretű előre összeszerelt modulokat gyárt és forgalmaz. Ezek a termékek kiemelkedő esztétikai minőséget és gyors munkavégzést nyújtanak

A Gipszkarton Formák célja az, hogy egyszerűsítse és felgyorsítsa a munkafolyamatot a technikusok, alkalmazottak és végfelhasználók számára. Könnyen összeszerelhető, esztétikus kidolgozású termékeket kínálunk, amelyek jelentős időmegtakarítást eredményeznek.

Üzlettulajdonosunk, Tóth Tamás számos évnyi tapasztalattal a festészet, belsőépítészet és gipszkarton területén úgy érezte, hogy meg kell oldani a kézművesekkel kapcsolatos problémákat. 10 évnyi tapasztalatát felhasználva létrehozta a Gipszkarton Formák termékcsoportot, amely előre gyártott gipszkartonra épülő megoldásokat kínál. A száraz fektetéssel könnyen beépíthető elemek gyártása jelentős időmegtakarítást eredményez a hagyományos gyártási módszerekhez képest, még szokatlan és összetett szerkezetek esetén is.

A gipszkartonformák sokoldalúak, és számos célra felhasználhatók, beleértve a válaszfalak, álmennyezetek, álfalak, kültéri szerkezetek, gardróbszekrények, felszerelt falak, könyvespolcok, virágládák, íróasztalok stb. kialakítását.

A Gipszkarton Formák számos praktikus megoldást kínálnak az Ön ötleteinek megvalósításához, hogy személyre szabott és egyedi legyen. Bemutatóterme Mosonmagyaróvár, Hold utca 15. szám alatt található, ahol széles választékban megtalálja az építészeknek, tervezőknek és felhordóknak készült megoldásokat.

A Gipszkarton Formák alapelve a professzionalizmus, pontosság, odafigyelés, tapasztalat és szaktudás. Csak hozza el nekünk az ötleteit és projekteit, mi pedig készen állunk a megvalósításukra.Üdvözöljük a Gipszkarton Formák világában!

A Gipszkarton Formák egy olyan innovatív vállalkozás, amely a gipszkarton területén működik és a kreativitást, a funkcionalitást és az esztétikát ötvözi. Elkötelezettek vagyunk az Ön számára, és készülünk arra, hogy forradalmasítsuk a belső terek kialakítását és felújítását.

Miért válassza a Gipszkarton Formákat?

 1. Gyors és Egyszerű: A gipszkarton formáink egyszerűen és gyorsan telepíthetők. Így időt és energiát takaríthat meg, és a tervezési és kivitelezési folyamat simán halad.

 2. Egyediség: Kínálatunkban találhatók szabványos és testreszabható formák, így Ön egyedi stílusát és terveit valósíthatja meg.

 3. Esztétikus Kivitelezés: Termékeink magas esztétikai minőséget képviselnek, és otthona vagy irodája lenyűgöző megjelenést kap.

 4. Költséghatékony: Gazdaságos megoldásokat kínálunk, amelyek segítenek költségeket megtakarítani, miközben magas minőséget nyújtunk.

 5. Tapasztalat és Szaktudás: Háttérünkben évtizedek óta folyó munka és tapasztalat áll. Professzionalizmusunk garancia a minőségi munkára.

 6. Innováció: Folyamatosan kutatjuk az újításokat és a legújabb trendeket, hogy mindig a legjobbat kínálhassuk Önnek.

Az Ön elképzeléseink valóra válhatnak velünk. Csak hozza el nekünk az ötleteit és projekteit, mi pedig gondoskodunk a megvalósításról. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és ismerje meg a Gipszkarton Formák által kínált lehetőségeket!

Cégbemutató:

Üdvözöljük a Gipszkarton Formák világában!

A Gipszkarton Formák egy szenvedélyesen elkötelezett vállalat, amely az építészet és az enteriőr tervezés területén forradalmi változásokat hoz. Székhelyünk Olaszországban található, de szolgáltatásainkat az egész világon kínáljuk. Célunk az, hogy elősegítsük az esztétikus, funkcionális és gazdaságos belső terek megteremtését.

Miért válasszon minket?

 • Kiváló Minőség: Termékeink kiváló minőségűek, és a legmagasabb szakmai szabványoknak felelnek meg.

 • Rugalmas Megoldások: Szabványos és egyedi formáink lehetővé teszik az egyedi igények kielégítését.

 • Gyors és Hatékony: Termékeink könnyen telepíthetők, és időt takaríthat meg velük.

 • Szaktudás és Tapasztalat: Tapasztalt csapatunk mindig készen áll, hogy segítsen Önnek.

 • Kreativitás: Szenvedélyünk az újítás és a kreativitás, ami lehetővé teszi az Ön álmai megvalósítását.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és hagyja, hogy segítsünk Önnek tervezési és építési projektek megvalósításában. A Gipszkarton Formák a partnere a sikerhez!

Marketing Szöveg:

Fedezze fel az Eleganciát és Funkciót a Gipszkarton Formákkal!

Álmai otthona vagy irodája kialakítása sosem volt egyszerűbb. A Gipszkarton Formák szolgáltatásokat kínálnak, amelyek lehetővé teszik, hogy elérje az esztétikus, modern és praktikus belső teret, amire mindig is vágyott.

Legyen szó válaszfalakról, álmennyezetekről, vagy egyedi polcokról, mi segítünk megtervezni és kivitelezni az Ön ötleteit. Formáink könnyen telepíthetők, és időt takaríthat meg velük, így gyorsabban élvezheti új környezetét.

Az egyedi tervezési lehetőségekkel és a kiváló minőségű anyagokkal a Gipszkarton Formák egy igazán különleges belső teret hoznak létre, amelyben élvezni fogja az élet minden pillanatát.

Kérjen ajánlatot ma, és kezdje el álmai otthona vagy irodája megtervezését velünk. A Gipszkarton Formák a stílus, az elegancia és a praktikum szinonimája!