ügyfélszolgálat: (H-P) 9.00-18.00

Gips.Form - tökéletes és gyors megoldás gipszkarton állmennyezetek kivitelezésére

Üdvözöljük a Gips.Form termékek weboldalán, ahol kiváló minőségű és egyedi élmart technológiával készített gipszkarton termékek találhatóak! A Gips.Form márka név alatt büszkén kínáljuk az alábbi termékeket:

 1. "élMart elemek": Előre gyártott, különböző méretű és formájú álmennyezeti(világítási) elemek, amelyeket gondosan felületkezeltünk és LED vagy spot világítással szereltünk fel. Ezek a prémium minőségű elemek kényelmet és stílust adnak otthonának.

 2. Egyedi formájú és méretű álmennyezetek: Oldalfalra vagy plafonra tervezett egyedi méretű álmennyezetek, melyeket különféle világítási elemekkel kombinálunk. A tervezéstől a kivitelezésig minden lépést gondosan szem előtt tartunk, hogy tökéletes végeredményt érjünk el.

 3. Díszlécek: "élMart" technológiával készített gipszkarton díszlécek, amelyek különleges stílust és eleganciát kölcsönöznek otthonának. Ezek a díszlécek kiemelik a terek szépségét és egyediségét.

 4. L- és U- profilok: Praktikus és esztétikus L és U elemek, melyek kiváló megoldást nyújtanak villanyvezetékek és strang falak eltakarására. Ezáltal rendezett és tiszta megjelenést biztosítanak az otthonában.

 5. Fürdőszobai alkalmazások: Kifejezetten a fürdőszobákhoz tervezett gipszkarton termékek, mint például a falra szerelt WC elburkolása, falfülkék és polcok kialakítása. Ezek a termékek stílusos és praktikus megoldásokat kínálnak a fürdőszoba területén.

Mindegyik termékünk kiváló minőségű anyagokból készül, méretpontos és az "élMart" technológiának köszönhetően a helyszíni szerelés nagyon könnyű és gyors. Bízza ránk gipszkarton formák, lámpa testek és álmennyezeti rendszerek elkészítését és szerelését, és garantáltan elégedett lesz az eredménnyel. Tekintse meg webshopunkat, és válasszon egyedi és stílusos megoldásainkból!

Felhasznált anyagok:

Normál, impregnált, hangátló, tűzgátló gipszkarton 12,5 mm

Fedezze fel a 2,5 cm ultra vékony gipszkarton élzárást:

Ismerje meg az ultravékony 2,5 cm élképzést, amely egy forradalmi megoldást kínál a gipszkarton szerelésben! A hagyományos módszerrel 50 mm-es élképzésre lenne szükség, de a speciális élmart technológia segítségével 2,5 cm ultra vékony élképzést hozzunk létre. Ez nem csak a kivitelezés során időt és munkát takarít meg, de egy nagyon erős és strapabíró élzárás létrehozásában is segít.

A hagyományos módszerrel élzáró anyagokat kellene használni, ami egyes esetekben repedéseket és egyenletlenségeket okozhat az élzárás területén. Azonban a mart technológia alkalmazásával ezek a problémák megszűnnek, hiszen a gipszkartonokat előre gyártják, így a helyszínen egyszerűen és gyorsan illeszthetők össze. Így időt, pénzt és energiát spórolhat meg, miközben tökéletes és tartós eredményt ér el.

Ne habozzon, próbálja ki az új, korszerű megoldást, és tapasztalja meg az ultravékony élképzés előnyeit! Többé nincs szükség komplikált élzáró anyagokra vagy helyszíni macerára. Válassza az élmart technológiát, és tegye egyszerűvé és hatékonyabbá a gipszkarton szerelést!

Gips.Form márka, termékek bemutatása:

Gipszkarton formáink széles választékát kínáljuk, amelyek különböző élképzésekkel érhetőek el: 2,5 cm, 3,75 cm, 5 cm és igény szerint akár nagyobb élképzés is lehetséges. Az 2,5 cm élképzés lehetővé teszi, hogy alacsony belmagasságú helyiségekben is használhatóak legyenek a gipszkarton világítási formák, akár mindössze 5 cm vastagságban is felszerelhetőek.

Formáink sokfélesége lehetővé teszi, hogy téglalap, négyszög, trapéz, háromszög, hatszög, nyolcszög, kör, ellipszis és más geometriai formák közül válasszon. Minden formánk tervezése rugalmas, így igény szerint egyedi designos és energiatakarékos világítási formák is kialakíthatóak.

A formák kialakítása során nem csak szögletes, hanem íves sarkok is megvalósíthatóak, így sokkal változatosabb és egyedibb megjelenést adhat otthonának.

Rögzítési módjaink között a direkt és a függesztett változat is megtalálható, hogy igényeinek és a helyszín adottságainak megfelelően választhasson.

Az egyedi felületképzés lehetősége és a festhető felület révén a gipszkarton formák könnyen illeszthetőek az adott tér stílusához. A festhető felületnek köszönhetően nem kell új lámpa testet vásárolnia, ha a színek elavultak, egyszerűen újjávarázsolhatja őket egy festéssel.

Formáink rendkívül sima felületűek, így nem szükséges glettelni vagy élzárni őket. Ez jelentősen megkönnyíti és felgyorsítja a rögzítést, miközben még mindig a méretpontosságuk és geometriai formák összeilleszthetősége biztosítja a kiváló végeredményt.

Süllyesztett LED profilok alkalmazásával pedig egyedi és modern lámpa testek hozhatók létre, amelyek energiatakarékosak és esztétikusak, így tökéletes megoldást nyújtanak otthona világításához.

Gyártási idő, gyártási méret:

Kisebb lámpa testek esetén a gyártási idő általában 3-6 munkanap, ami a megrendelések és a felület kezelés függvényében változhat. Nagyobb, több darabból álló termékek esetén a gyártási idő általában 6-12 munkanap.

A gyártási méretekre vonatkozóan, egy darab esetében a gyártási hosszúság lehet akár 2 méter, míg a gyártási szélesség akár 1 méter is . Fontos megemlíteni, hogy a méret pontos gyártása kiemelten fontos számunkra, és mindig a legmagasabb szinten tartjuk azt.

Futárszolgálatos megrendelés esetén a maximális méret egy darab esetében 100x80 cm , így biztosítsuk az egyszerű és biztonságos szállítást a megrendelt termékeknek.

A fentiekkel garantáljuk, hogy a Gips.Form termékei kiváló minőségűek, precízen elkészítettek és időben érkeznek meg az Ön számára, így a projektek gördülékenyen és hatékonyan valósíthatóak meg.

MIÉRT ÉRDEMES TERMÉKEINKET HASZNÁLNI?

Termékeink használata számos előnnyel jár az építőipari projektek során, különösen a gipszkarton állmennyezet építése esetén.

 1. Pontosság és magas színvonal: A Gips.Form alkatrészekkel pontos és kifinomult építési projektek valósíthatóak meg. Az előre gyártott elemek összeillesztése biztosítja a pontos illeszkedést és a kiváló minőséget.

 2. Idő- és költségmegtakarítás: A Gips.Form termékek használata időt takarít meg a helyszíni szerelés során, mivel nem szükséges élzárni és más utólagos munkálatokat végezni. A kevesebb alapanyag és vázszerkezeti elem használata pedig költséghatékonyabbá teszi a kivitelezést.

 3. Kevesebb munkaerő: Az előre gyártott elemek könnyen összeszerelhetők a helyszínen, így kevesebb élő munkaerőre van szükség a szereléshez.

 1. Rejtett világítás: A Gips.Form termékek ideálisak rejtett világítás kialakításához. A termékek előre festhetőek, és a villany szerelése is könnyedén elvégezhető, így minden kényelmesen egy helyen megoldható.

 2. Minimális utómunka: Az előre festhető felületnek köszönhetően a bonyolult elemeket nem kell a magasban, nehezen hozzáférhető helyeken későbbi munkálatokkal kezelni. Ez minimalizálja a töltőanyag (élzárás) használatát és időt takarít meg.

 3. Gyors és esztétikus összeszerelés: Az előre gyártott elemek és a rögzítés előtti festhetőség lehetővé teszik a gyors és esztétikus összeszerelést, javítva a minőséget és a végeredmény esztétikáját.

Az említett előnyök miatt a Gips.Form termékek használata a gipszkarton építési projektek során hatékonyabb és hatásosabb megoldást kínál, javítva a munkafolyamatokat és a végeredmény minőségét.