ügyfélszolgálat: (H-P) 9.00-18.00

Gipszkarton felületbe süllyesztett spot világítás

1.)Gipsz spot lámpák beépítése álmennyezeti termékeinkbe

 • egyedi világítás kialakítása
 • exklúzivabb megjelenés, 
 • teljesen sík felület, nincs síkon kívüli keret, lámpa test

2.) Teljes nagy felületekre is vállaljuk a lámpa testek beépítését

3.) Beépítés feltételei, méret korlátok

A süllyesztett spot világítás a gipszkarton felületbe való beépítéssel nagyon elegáns és modern megjelenést adhat otthonának. Ha ön is szeretne ilyen megoldást, akkor a következő lépéseket kell követnie: 

 1. Először is tervezze meg, hogy hol szeretne süllyesztett spot világítást a gipszkarton felületen. Általában ezt a megoldást a mennyezeti részre szokták alkalmazni, de a falra is telepíthető.

 2. Határozza meg a világítótestek számát és elhelyezkedését a felületen. A süllyesztett spot világításnak lehetővé kell tennie a szoba megfelelő megvilágítását, és a szobában való mozgást is könnyen meg kell könnyítenie.

 3. Mérje ki a helyet, ahol a spot világításokat telepíteni szeretné. Végezze el a szükséges vágást a gipszkarton felületen, hogy a spot világításokat el tudja helyezni.

 4. Távolítsa el a gipszkarton anyagot a vágás helyéről, amíg egyenletes felületet nem kap. Végezze el a szükséges mélységű vágást a gipszkarton felületen, hogy a spot világításokat el tudja helyezni.

 5. Helyezze be a spot világításokat a kivágott lyukakba, és csavarozza őket a helyükre. A spot világításokat általában speciális csavarokkal lehet rögzíteni.

 6. Helyezze vissza a gipszkarton anyagot a spot világítások köré, és zárja le a lyukakat, hogy a spot világítások tökéletesen illeszkedjenek a felülethez. Használjon gipszkarton javító anyagot, hogy a felület tökéletesen egyenletes legyen.

 7. Végül csatlakoztassa az elektromos vezetékeket az adott spot világításhoz, majd ellenőrizze a működést.

A fenti lépésekkel ön is egyszerűen és gyorsan beépítheti a süllyesztett spot világítást a gipszkarton felületbe. Ha bizonytalan a dolgában, vagy nem érzi magát elég jártasnak, akkor érdemes szakember segítségét kérnie, hogy biztosan szép és biztonságos eredményt érjen el.

 1. Először is tervezze meg, hogy hol szeretné elhelyezni a spot világításokat a gipszkarton felületen. Általában ezeket a világításokat a mennyezeti részen helyezik el, de lehetőség van falon is elhelyezni őket.

 2. Válassza ki a megfelelő típusú spot világítást. A legjobb, ha olyan spot világítást választ, amelynek színe és fényereje megfelel a tervezett felhasználásnak. Fontos, hogy a spot világítások a helyiség hangulatához és funkciójához igazodjanak.

 3. Mérje ki a gipszkarton felületet, ahol a spot világításokat szeretné elhelyezni. A süllyesztett spot világításokat általában kerek vagy négyzet alakú kivágásokba helyezik el, így fontos pontosan meghatározni, hol lesznek a világítások.

 4. Vágja ki a gipszkarton lapokat a spot világítások elhelyezéséhez. Az általában használt eszközök közé tartozik az ütvefúró, a szúrófűrész vagy a fűrészlap. A kivágásokat a spot világítások pontos méretére kell készíteni, hogy a világítások szorosan illeszkedjenek a helyükre.

 5. Helyezze be a spot világításokat a kivágásokba. Általában a spot világítások felszerelése könnyű, és a legtöbb esetben egy speciális kiegészítővel lehet azokat az illesztő dobozba rögzíteni. Ellenőrizze, hogy a spot világítások biztonságosan vannak-e elhelyezve, és hogy megfelelően illeszkednek-e a gipszkarton felülethez.

 6. Csavarja be az izzókat a spot világításokba, majd kapcsolja be a világítást. Ellenőrizze, hogy minden világítás megfelelően működik-e, és hogy nincsenek-e látható kábelek vagy egyéb eszközök a gipszkarton felületen.

Ezek az alapvető lépések arra vonatkoznak, hogyan hozhat létre süllyesztett spot világítást egy gipszkarton felületben. A végeredmény azonban függ attól is, hogy milyen pontosan és gondosan végzi el a munkát. Ha bizonytalan a dol