ügyfélszolgálat: (H-P) 9.00-18.00

80x160 cm "4 elemes különleges" álmennyezeti forma

megj.1.: termék megrendeléséhez egy variációt mindenképpen ki kell választani. megj.2.: abban az esetben ha helyszíni szerelést választ, kiszállási költség km alapján kerül kiszámításra. 

Variáció kiválasztása:

95 000 Ft-tól
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül

Termék leírása:

Az álmodban megszületett egyedi és lenyűgöző álmennyezet elkészítéséhez kiválasztottad az előre gyártott gipszkarton elemeket. Most pedig részletezzük, hogyan valósíthatod meg a koncepciódat!

Az első lépésben felosztjuk a mennyezetet négy részre, vanna már elkészített fix tervek, de igény esetén bármilyen formában elkészítjük a mennyezet felosztását.  .

A fenti termékünk egy 80 x 160 cm téglalap kerül 4 részre felosztva,  rejtett led világítással és festve kerül szállításra. .Ez azt jelenti, hogy a helyszínen csak be fel kell fúrni a tartó keretet és felhelyezni a kész elemeket. 

Az előre le gyártott gipszkarton elemek festése is már előre megtörtént, hogy időt takarítsunk meg és megkönnyítsük a telepítést. Így a téglalap alakú elemek már a kívánt színben pompáznak, és az álmaidnak megfelelő megjelenést nyújtanak.

A led világítás is előre van szerelve az előre le gyártott gipszkarton elemekben. Ezáltal nem kell külön telepítened a világítást, és nem kell bajlódni a vezetékek elrejtésével. A led világítás előre beépítve érkezik, és felszerelés után  egyszerűen csak be kell kapcsolnod, és élvezheted a különleges hangulatot, amit a megfelelően elhelyezett fények teremtenek.

Az előre le gyártott és előkészített elemek használata nemcsak könnyebbé és gyorsabbá teszi a telepítést, hanem biztosítja a minőséget és a pontos illeszkedést is. A gondosan tervezett és gyártott elemek garantálják, hogy a végeredmény egyenletes és lenyűgöző lesz.

Tehát, a tervezett 80 cm x 160 cm-es álmennyezeti rendszeredhez válaszd az előre gyártott gipszkarton elemeket. Ezek a téglalap alakú elemek előre vágottak, előre festettek és led világítással előre szereltek. Egyszerűen csak illeszd össze a részeket, és hamarosan élvezheted a saját álmaidban megvalósuló csodás mennyezetet.

Letöltések:

Termék neve: Split - 4 részes gipszkarton álmennyezeti rendszer:

 • Teljes méret: 80 cm x 160 cm
 • Részletek méretei: változóak, az egyes részek arányosan oszlanak el a teljes méreten belül
 • Egyedi mértben is legyártjuk, ebben az esetben kérjen ajánlatot

Anyag:

 • Gipszkarton: magas minőségű gipszkarton anyag, vastagsága: standard 12,5 mm
 • Festés: környezetbarát festék, a megrendelő igényei szerinti szín és textúra

Felhasználás:

 • A Split rendszer ideális otthoni és kereskedelmi környezetekben való felhasználásra, például nappalikban, hálószobákban, irodákban vagy üzletekben.
 • Kiválóan alkalmas új építésű vagy felújított ingatlanokhoz, ahol egyedi és stílusos megjelenést szeretnénk elérni.

Főbb jellemzők:

 1. Előre szerelhető: Az elemek előre elkészítettek és pontosan illeszkednek egymáshoz, minimalizálva a helyszíni korrekciók szükségességét.
 2. Előre festett: Az elemek előre festettek, ezért nem szükséges helyszíni festés. Különböző szín- és textúraválasztékkal kombinálhatók a kívánt megjelenés eléréséhez.
 3. LED világítás: A rendszerbe beépített LED világítás lehetőséget nyújt a hangulatos és energiatakarékos világításra.
 4. Könnyű telepítés: Az előre szerelt és előre festett elemek egyszerűen illeszthetők egymáshoz, ami gyors és hatékony telepítést eredményez.
 5. Magas minőség: A gipszkarton anyag és a precíz gyártási folyamatok garantálják a magas minőséget és az egyenletes megjelenést.

Használati utasítás:

 1. Készítse elő a telepítési területet: Tisztítsa meg és síkítsa ki a mennyezetet.
 2. Válassza ki a megfelelő helyet az elemek elhelyezéséhez: Az egyes részleteket úgy illessze össze, hogy a kívánt mintázat és forma kialakuljon.
 3. Rögzítse az elemeket a mennyezetre: Használjon megfelelő rögzítőanyagokat, például csavarokat vagy függesztőket a biztonságos rögzítéshez.
 4. Kapcsolja be a LED világítást: Csatlakoztassa a LED világítást az elektromos hálózathoz
 5. Finomhangolás és befejezés: Állítsa be az elemeket az optimális pozícióba, hogy a megfelelő forma és szimmetria elérhető legyen. Ellenőrizze, hogy a led világítás megfelelően működik, és igény szerint állítsa be a fényerőt vagy a színhőmérsékletet. Végül, végezze el a szükséges befejező munkákat, például a rések tömítését és a festési részletek kidolgozását.

 6. Egyedi megjelenés: A Split rendszer lehetőséget nyújt az egyedi megjelenés létrehozására. Kombinálja a különböző részleteket a saját kreatív ötleteivel, és hozza létre az Ön egyéni stílusát és hangulatát. Különböző geometriai formák és elrendezések alkalmazásával szabadon kifejezheti egyediségét és kreativitását.

 7. Funkcionalitás és esztétika együtt: A Split rendszer nem csak esztétikailag vonzó, hanem funkcionálisan is kiváló. A mennyezetbe beépített led világítás a helyiség hangulatát és megvilágítását javítja, miközben energiatakarékos megoldást nyújt. Az elemek kiváló minősége és a pontos illeszkedés garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

 8. Egyszerű karbantartás: A Split rendszer könnyen karbantartható. A festett felületek könnyen tisztíthatók és tartósak, így hosszú távon is megőrzik eredeti szépségüket. A led világítás alacsony energiafogyasztása és hosszú élettartama minimális karbantartást igényel.

 9. Válassza a Split rendszert, és hozza létre álommennyezetét egyedi és stílusos módon. A kiváló minőségű, előre szerelt és festett elemek, valamint a beépített led világítás kombinációja tökéletes választást nyújt az otthona vagy üzlete egyediségének és különlegességének kiemelésére. Engedje szabadjára kreativitását és teremtsen egy olyan mennyezetet, amely szívhez szóló, funkcionális és lenyűgöző egyben.