ügyfélszolgálat: (H-P) 9.00-18.00

sarokban lévő csövek, vezetékek gyors elburkolása

Termék neve: L-profil. A és B oldala egyedi méretben is kérhető, szellőző csövek , gyors elburkolásához. Megadott ár A+B => 50 cm. H=200 cm. Szerelése plafonra, oldalfalra: ragasztva, vagy csavarozva.

3 000 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 2 362 Ft 1 500 Ft / 1 m

Gipszkarton V-mart technolóiával készített L-profil jellemzői

A gipszkarton L profilok széles körben alkalmazhatók a belsőépítészetben és a gipszkarton szerelés során. Az általad említett esetben, azaz falon kívüli csövek és vezetékek eltakarására, az L profilok ideális megoldást nyújthatnak. 

V-mart technológiával készített gipszkarton L-profiloknak számos előnyei van hagyományos gipszkarton szereléssel szemben.

1. Egyszerűség és Időmegtakarítás: A V-mart technológiával L-alakú gipszkarton elemek elkészítése és szerelése jellemzően egyszerűbb és időhatékonyabb, mivel kiküszöböli az alu élzárók, a sarkok glettelése és a sarkok csavarozni folyamatát. Ezáltal gyorsabban befejezhető a szerelés és kisebb a hibázás lehetősége.

2. Költségcsökkentés: Az alu élzárók, sarkok glettelése, U-profil, csavarok valamint a hozzájuk kapcsolódó munkaerő költségei csökkenthetők vagy teljesen elkerülhetők a V-mart technológiával készített elemek használatával, így kivitelezési költségek csökkenthetőek.

3. Kisebb Komplexitás: A hagyományos szerelési módszerhez képest egyszerűsíti a folyamatot, mivel nincs szükség különálló lépésekre az alu élzárók és glettelés kivitelezéséhez. Ennek eredményeként kevésbé bonyolult és kevésbé hibalehetőséget rejtő folyamat alakul ki.

Összességében a V-mart szerelési módszer azoknak lehet vonzó, akik időt és költséget szeretnének megtakarítani, miközben egyszerűsített és hatékonyabb szerelési folyamatot keresnek anélkül, hogy az alapvető esztétikai és szerkezeti elvárásokról lemondanának.

Felhasználási területe:

  1. Plafonon futó szellőző csövek eltakarása
  2. Falon kívüli villany vezetékek, elektromos kábelek eltakarása
  3. Sarokban lévő szennyvíz csövek, strang falalak elburkolása
  4. És minden egyéb..

Egyedi méret gyártás ajánlat kérése, rendelési folyamat:

Egyedi méret gyártáshoz "A" és "B" oldalak pontos méretét szükséges elküldeni ill. ha a termék hossza kisebb mint 2 méter. Fontos, hogy A megadott méret mindig a profil külső méretét jelenti.  A+B max 120 cm lehet, H maximum 200 cm lehet.