ügyfélszolgálat: (H-P) 9.00-18.00

keskeny gipszkarton lámpa test: oldalfalra vagy mennyezetre 20x150 cm méretben

Az ideális választás a nappaliba és tágasabb szobákba. Alap ár nem tartalmazza a világítási elemeket és felület festését. A lámpa test egyéni ízlések alapján kialakítható, többféle világítási elem és a felület festéssel.

30 000 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 23 622 Ft

Részletes leírás:

Varázsoljon egyedülálló és lenyűgöző légkört otthonába vagy irodájába a keskeny, hosszú fali diszítő lámpával! Ez a 20x150 méretű lámpa tökéletes választás azoknak, akik stílusos és funkcionális megoldást keresnek a falak díszítésére és a helyiségek hangulatának fokozására.

A keskeny, hosszú forma elegáns és letisztult, így könnyedén illeszkedik bármilyen belső térbe. Legyen szó a nappaliról, hálószobáról vagy akár a recepcióról, ez a lámpa garantáltan feldobja és megváltoztatja a helyiség atmoszféráját. A lenyűgöző és egyedi kialakításának köszönhetően az emberek elragadtatva fogják nézni és megkérdezni, hogy honnan szerezték ezt a különleges darabot.

A 20x150 méretű fali diszítő lámpa kiváló minőségű anyagból készül, amely tartósságot és hosszú élettartamot garantál. A lámpa felülete sima és egyenletes, lehetővé téve a személyre szabott festést és díszítést. Engedje szabadjára kreativitását és válassza ki a színeket, amelyek leginkább kifejezik az egyéni stílusát és igényeit.

A lámpa beépített LED világítással rendelkezik, amely nem csak energiatakarékos, hanem hosszú élettartamú is. Így nem kell aggódnia a gyakori izzócserék miatt. Az egyenletes és kellemes fényt az egész hosszában kibocsátó LED-ek biztosítják, amelyek ideálisak a helyiség hangulatának és világításának kialakításához. Az állítható fényerő és színhőmérséklet lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon az adott tevékenységhez és hangulathoz.

A fali diszítő lámpa könnyen és egyszerűen telepíthető. A csomag tartalmazza a szükséges szerelési útmutatót és tartozékokat, hogy könnyedén felhelyezhesse a lámpát a kiválasztott falra. A méretei precízen vannak tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjenek a helyiség stílusához és a kívánt díszítő tervhez.

Műszaki leírás:

 1. anyagvastagság: 12,5 mm
 2. anyag típusa: normál gipszkarton
 3. méret: 20 cm széles, 150 cm oldalhosszúság, belső perem visszahajtás 5 cm v. 7,5 cm teljes magas
 4. élképzés: 90 fokos, mart, ragasztott élek 25mm vastagságban, teljes elem vastagság 50 mm
 5. felület minősége: teljesen sima, festésre előkészítve
 6. világítás: fényforrás nélkül, az külön válaszható
 7. csomagolás: ../db
 8. súly: 9 kg
 9. gyártási idő: 3-5 munkanap
 10. gyártó: T.O.M. és Társai kft.
 11. felhasználása: csak beltéri, kültéri használat nem javasolt
 12. rögzítése: falra, vagy plafonra rögzített kerettel vagy függesztett megoldással, ragasztva nem ajánlott

Egyedi anyag választás:

 1. gyártás más minőségű anyagból: impregnált, hangátló, tűzgátló gipszkarton lap
 2. egyedi igény esetén a gyártási idő: 5-10 munkanap

Választható fényforrás megoldások:

 1. spot lámpák felületbe helyezése
 2. látható felületbe mart led csík(3db)
 3. látható felületbe mart led csík (2db)
 4. csillogó égbolt
 5. rejtett led világítás belső peremre helyezve
 6. egyedi igény