ügyfélszolgálat: (H-P) 9.00-18.00

egyedi forma gyártás és tervezése .. óra díj

bármilyen formát legyártunk, küldje el vágyait és mi megvalósítjuk, megadott ár irányár, pontos árat igények ismeretében tudunk adni ..

35 000 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 27 559 Ft

Megoldások egyedi világítási igényekre ..tervezés

  1. Konzultáció és Igényfelmérés: Az első lépés az Ön egyedi igényeinek megértése. Konzultációnk során részletesen beszéljük meg, milyen világítási célokat kíván elérni és milyen stílust képvisel a tér. Az igényfelmérés segít megtervezni a legmegfelelőbb gipszkarton lámpákat az Ön számára. Megbeszélés online vagy személyesen.

  2. Egyedi Tervezési Elképzelések: Az Ön igényei alapján készítünk egy 2D-s tervet amely magába foglalja a lámpa formáját, méretét, szerkezetét, elkészítés díját (tervezés + anyagköltség + gyártási költség).

  3. Világítási elemek Kiválasztása: Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb világítási elemeket, amelyek megfelelnek a tervezett gipszkarton lámpákhoz. Ez lehet spotlámpa, LED panel vagy más típusú világítási forma, amely megfelel az Ön elvárásainak és az adott tér követelményeinek.

  4. Világítási Rendszer Integrációja: Az egyedi gipszkarton lámpák tervezése során figyelembe vesszük a meglévő vagy tervezett világítási rendszert. Az integráció lehetővé teszi a különböző lámpatípusok harmonikus működését, és optimalizálja a világítás teljesítményét.

Árajánlat elfogadása, rendelés menete, termék átadása ..

  1. Árajánlat Elfogadása: Miután megkapta az egyedi ajánlatot a Gipszkarton Lámpák Tervezés Szolgáltatásra, eldöntheti, hogy elfogadja-e azt. Az elfogadott ajánlat az alapja lesz a projekt elindításának, és biztosítja, hogy minden részletre kiterjedő megállapodás szülessen.

  2. Rendelés Feladása, előleg fizetése: Az árajánlat elfogadását követően rendelést adhat le a Gipszkarton Lámpák Tervezés Szolgáltatásra az elfogadott terveke alapján, majd küldünk egy előleg bekérő számlát, amely kifizetésével indul el gyártási folyamatot.

  3. Telepítés és vagy gipszkarton forma(formák) átadása: A gyártás befejezése után következik a gipszkarton lámpák átadása vagy telepítése a kívánt helyre. Teljes összeg kifizetése a átadáskor vagy a helyszíni szerelést követően kerül sor. 

A Gipszkarton Lámpák Tervezés Szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy az Ön világítási igényei és elképzelései egyedi és funkcionalis gipszkarton lámpákban valósuljanak meg. Szakértő csapatunk garantálja a minőséget, az energiahatékonyságot és az esztétikát minden lépésben. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot ..